search

Griķu nūdeles bez glutēna, Ivan da Marya, 250g

4,25 €

(17,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Griķu nūdeles "Ivan da Marya" ir izgatavotas, neizmantojot kviešu miltus un nesatur lipekli. Produkts ir bagāts ar minerālvielām – kāliju, magniju, fosforu, dzelzi, kalciju, B un PP vitamīniem, olbaltumvielām, ogļhidrātiem. Noder sirds un asinsvadu sistēmai. Harmoniski sader ar sēņu mērci un gaļas ēdieniem. Tas ir labākais risinājums cilvēkiem, kuri ievēro bezglutēna diētu, un tiem, kas atbalsta veselīgu uzturu. Griķu nūdeles lieliski noder arī harmoniskai mazkaloriju diētai.

Vēl viens svarīgs faktors ir tas, ka griķu nūdeles satur rutīnu (sava ​​veida bioflavonoīdu), kas ir daļa no zaļās tējas katehīniem un sarkanvīna polifenoliem. Viņš ignorēja citus graudus un pākšaugus, bet griķu nūdelēs to ir daudz. Rutīns stiprina kapilārus un ir noderīgs cilvēkiem, kuri cieš no aterosklerozes un augsta asinsspiediena. Jaunākie pētījumi liecina, ka šis bioflavonīds ir arī spēcīgs antioksidants. Tas cīnās ar brīvajiem radikāļiem, novēršot vēža veidošanos.

Labvēlīgās īpašības: samazina holesterīna līmeni; samazina asinsspiedienu; samazina ķermeņa tauku daudzumu; normalizē gremošanu.

Sastāvdaļas: griķu milti, ūdens, kukurūzas ciete

Uzturvērtība uz 100g: olbaltumvielas - 13,6g, tauki - 1,2g, ogļhidrāti - 70,2g

Enerģētiskā vērtība uz 100g: 353 Kcal

Pagatavošanas metode: ielej produktus sālītā verdošā ūdenī un vāra uz mērenas vārīšanās, līdz tie kļūst mīksti, ik pa laikam apmaisot. Gatavošanas laiks ir 10-12 minūtes. Nolejiet ūdeni. Uz 100g sauso produktu vismaz 1 litrs šķidruma.

Ražots Krievijā

4670117460019
2 vienības: