search

Alteja 50g Lekraset

1,90 €

(76,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Alteja ūdens uzlējumu lieto elpceļu un rīkles iekaisuma stāvokļiem, ko pavada apgrūtināta krēpu atklepošana, mandeļu un mīksto aukslēju iekaisums un traheīts. Alteja preparāti mazina klepu, palielina gļotu veidošanos un atvieglo krēpu izvadīšanu.

Alteja sakni lieto barības vada katarālo stāvokļu, gastrīta, kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas peptiskās čūlas gadījumos, īpaši gadījumos, ko pavada caureja.

Alteja preparātus lieto arī pret gripu, dzelti, enterokolītu, enurēzi.Parasti izmanto saknes uzlējumu, novārījumu vai sīrupu, kā arī sakni pulvera un sausā ekstrakta veidā.

Kā lietot Alteja sakni:

     Uzlējuma pagatavošanai 6,5 g daudzumā smalki sagrieztu Alteja sakni ar daļiņām, kas nav lielākas par 3 mm. ielej 100 ml ūdens istabas temperatūrā, atstāj uz 1 stundu un ņem pa ēdamkarotei ik pēc 2 stundām.

     Novārījumu gatavo parastajā veidā. Īpaši ieteicams lietot Alteja pret elpceļu kataru bērniem. Novārījumu dod pa tējkaroti vai deserta karoti 4-5 reizes dienā.

     Alteja sīrupa sastāvā ietilpst 2 g. sausā zefīra sakņu ekstrakta un 98 g. cukura sīrups. To gatavo šādi: sauso Alteja ekstraktu izkaisa uz cukura sīrupa virsmas plānā kārtā un, ekstraktam uzbriest, karsējot labi samaisa.

      No sasmalcinātas Alteja saknes gatavo aukstu uzlējumu (novārījumu), kurā ekstrahē tikai gļotas (6 grami sakņu uz 200 ml ūdens).

Alteja sakņu kontrindikācijas:

individuāla neiecietība.

Sastāvdaļas:

Alteja sakne - 100%.

Izcelsmes valsts: Krievija

4607022894059
1 Vienība