search

Shuster Artrovel bezalkoholiskais balzams 250 ml žeņšeņ un iņ-jaņ

7,99 €

(31,96 € L)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Balzams GIN-SEGN Yin-and-Yang ir dabisks līdzeklis, balzams uz augu komponentiem. Ieteicams kā uztura bagātinātājs – kā gingozīdu avots, kas satur flavonoīdus, kas labvēlīgi iedarbojas uz organismu.

Zāļu pamatā ir žeņšeņa sausais ekstrakts.Balzams ieteicams: ilgstoša garīga un fiziska noguruma gadījumā;vāja imunitāte;neirozes; seksuāli traucējumi; vielmaiņas slimība; paaugstināts cukura līmenis asinīs; endokrīno dziedzeru darbības traucējumi; augsts asinsspiediens; problēmas ar sirdi un asinsvadiem; stress, nemiers, spriedze; vispārējs ķermeņa vājums.

Kontrindikācijas: individuāla uztura bagātinātāju sastāvdaļu nepanesamība; grūtniecība un zīdīšanas periods, bezmiegs, paaugstināts asinsspiediens, paaugstināta nervu uzbudināmība, sirds disfunkcija, smaga ateroskleroze, ogļhidrātu vielmaiņas traucējumi, lietojot vakarā.

Sastāvdaļas: ūdens ekstrakts no augu materiālu maisījuma (mežrozīšu, rodiolas saknes, parastās hedizāres sakneņi, upeņu lapas, bupleiras, leizejas sakneņi ar saknēm), žeņšeņa sausais ekstrakts. Palīgkomponenti: cukurs, citronskābe, kālija sorbāts.

Uzturvērtība un enerģētiskā vērtība (uz 100 g): ogļhidrātu saturs - 64 g; kaloriju saturs - 25b kcal.

Pieaugušie lieto pa 1 tējkarotei 2 reizes dienā, atšķaidot ar ūdeni, tēju u.c. Pirms lietošanas sakratīt.Lietošanas ilgums 2-3 nedēļas. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.


Piezīme: nav zāles.
  Zīmols Shuster Pharma, Krievija

4640006300405
1 Vienība