search

RHODIOLA ROSEA Rožainās rodiolas sīrups (fiziska un garīga noguruma laikā) 100 ml Mon Grasse

12,90 €

(129,00 € kg)

AR PVN

Zelta saknes sīrups ir neparasts dabīgs bezcukura sīrups, kura pamatā ir Rhodiola rosea (Zelta saknes) sakneņu, lapu un sakņu sulas organisks micelārais komplekss, kam pievienots jakonas saknes koncentrāts.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Biogēnais sīrups ir izgatavots no Rhodiola rosea izejvielām, kas savāktas Altaja kalnu audzēšanas zonā maksimālās bioloģiskās aktivitātes periodā.

Rodiolas aktīvo struktūru biogēnajam kompleksam ir pilnīga uzsūkšanās, ātra mērķtiecīga iedarbība uz individuāliem nervu, sirds un asinsvadu, imūnās, muskuļu un skeleta sistēmas un gremošanas sistēmas traucējumiem, palīdz regulēt stāvokli un atjaunot izmainīto orgānu funkcijas un stāvokli:

     saaukstēšanās un vīrusu procesiem;
     ar psihoemocionālo labilitāti - depresija, aizkaitināmība;
     uzmanības un atmiņas traucējumu gadījumos;
     hroniskam nogurumam;
     ar aizkavētu fizisko attīstību;
     pret bezmiegu, neirozēm, biežu stresu;
     gremošanas sistēmas orgānu funkciju un stāvokļa traucējumu gadījumā, lipīdu un ogļhidrātu vielmaiņas traucējumi;
     ar veģetatīvi-asinsvadu traucējumiem;
     ar samazinātu veiktspēju veseliem cilvēkiem;
     seksuālās disfunkcijas, impotences gadījumā;
     ar muskuļu vājumu;
     ar paaugstinātu fizisko aktivitāti;
     palielināt ķermeņa adaptīvās īpašības;
     lai regulētu nervu sistēmas darbību.


Biogēnais Rodiolas sīrups uzlabo muskuļu darbību, veicina ātru atjaunošanos pēc noguruma un paaugstinātas fiziskās aktivitātes sportistiem un cilvēkiem, kuri strādā kritiskos laika apstākļos.


Sastāvdaļas: Rhodiola rosea sakņu un sakneņu koncentrāts, Rhodiola rosea lapu un sakņu sula, jakonas sakņu koncentrāts, lukuma koncentrāts.


Lietošanas norādījumi: Ieteicams lietot 1 karoti (5 ml) 3 reizes dienā tukšā dūšā, 30 minūtes pirms ēšanas, līdz 17 stundām. Kurss – 30 dienas.


Sīrupa biogēnā micelārā formula nesatur mākslīgas, ģenētiski modificētas vielas, konservantus, hormonus, neizraisa atkarību, Rhodiola rosea izejvielām raksturīgās blaknes - neizraisa ātru sirdsdarbību, augstu asinsspiedienu, galvassāpes, bezmiegu.
Sīrupa biogēnā formula klīnisko pārbaužu laikā uzrādīja efektīvu pozitīvu ietekmi uz Alcheimera, Parkinsona slimības, muskuļu distrofijas simptomiem, ar vecumu saistītām ādas turgora izmaiņām, grumbām, priekšlaicīgu novecošanos un pazeminātu hormonālo līmeni.
Rodiolas neparastais dabiskais bioloģiski aktīvo vielu komplekss mērķtiecīgi ietekmē individuālās novirzes no fizioloģiskajām normām, ieteicams stāvokļa normalizēšanai:

     ar izmaiņām gremošanas sistēmas orgānos, čūlas procesiem, gremošanas traucējumiem (kompleksā terapijā);
     miega traucējumu gadījumā;
     ar veģetatīvi-asinsvadu distoniju.


Veseliem cilvēkiem ieteicams lietot 1 tējkaroti dienā, lai novērstu anēmiju, fizisku un nervu izsīkumu.
Bērniem, kas vecāki par 12 gadiem, ieteicams lietot pie fiziska un garīga izsīkuma, anēmijas, palielinātas fiziskās aktivitātes ātrai atveseļošanai un seksuālās attīstības aizkavēšanās novēršanai. Bērnībā ieteicams lietot 1/2 tējkarotes vienu reizi dienā no rīta.
Neparastais komplekss ir koncentrēts produkts, iespējamas individuālas reakcijas (uztraukums, bezmiegs). Ja rodas šādi simptomi, lietošana jāpārtrauc.
Zelta saknes biogēna koncentrāta veidā klīniskie pētījumi ir parādījuši augstu efektivitāti organisma adaptīvo īpašību paaugstināšanā, ar vecumu saistītu smadzeņu darbības izmaiņu novēršanā, psihoemocionālās labilitātes novēršanā sievietēm un vīriešiem pēc 50 gadiem, kā arī procesos. ātrai atveseļošanai profesionāliem sportistiem.

  Uzturvērtība, g/100 g:

olbaltumvielas – 1,2;

tauki - 0;

ogļhidrāti – 0;

organiskās skābes – 4,8


Enerģētiskā vērtība uz 100 g:
24 kcal/100,46 kJ

“Sashera-Med” ir Krievijas inovatīva unikālu produktu ražošana, kuras pamatā ir ļoti efektīvas dabīgas izejvielas: Altaja briežu ragi, bebru straume, akmens eļļa, mumiyo, ārstniecības augi.
Galvenais virziens ir dabīgas augu izcelsmes veselības produktu izstrāde.
Visi uzņēmuma produkti ir izgatavoti tikai no dabīgām sastāvdaļām, neizmantojot sintētiskas ķīmiskas vielas. Izejvielas produktu ražošanai un paši produkti tiek rūpīgi uzraudzīti attiecībā uz kvalitāti un drošību.

Ģeogrāfiskais novietojums – uz robežas ar Altaja kalniem – ļauj kā izejmateriālu bāzi izmantot Altaja kalnu floras un faunas bagātīgos dabas resursus. Katrs produkts ar Sashera-Med® logotipu kļūst par jaunu atklājumu veselīga uztura un kosmētikas jomā. Dabīgo izejvielu savākšanu manuāli veic speciālisti - ģeologi, biologi, kuri izejvielu ieguves vietā, izmantojot speciālu aprīkojumu, nosaka to autentiskumu, vienlaikus novēršot svešu piemaisījumu iekļūšanu.

4630037813067
2 vienības: