• -20%
search

Glejatoniks ar kukurūzas zīdu un agrimoniju aizkuņģa dziedzerim 100 ml

9,70 €
7,76 € Ietaupiet 20%

(77,60 € L)

AR PVN

“Gleyatonic” ar kukurūzas zīdu un agrimoniju ir dabisks micelārais komplekss, kura pamatā ir dabīgā zooglea un eko ekstrakti, ārstniecības augu sula un dabīgie komponenti, kuru mērķis ir regulēt aizkuņģa dziedzera eksokrīnās un intrasekretorās funkcijas, normalizēt olbaltumvielu, tauku un ogļhidrātu vielmaiņu, gremošanas un endokrīnās sistēmas funkcijas.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Dabīgais komplekss “Gleyatonic” ar kukurūzas zīdu un agromoniju satur zooglea un ārstniecības augu bioaktīvās vielas to dabiskajā visaktīvākajā formā, nemainīgā molekulārajā struktūrā, kurām ir pilnīga uzsūkšanās, biopieejamība un daudzpusīga ietekme uz disfunkcijas cēloņiem un stāvokli. aizkuņģa dziedzeris un ar to saistītās izmaiņas gremošanas, endokrīnās, imūnsistēmas orgānos, traucējumu patoloģiskie simptomi, veicina:

     aizkuņģa dziedzera iekaisuma procesa likvidēšana saindēšanās ar pārtiku rezultātā un akmeņu veidošanās žultsvados un aizkuņģa dziedzerī;

     žults sekrēcijas un aizkuņģa dziedzera gremošanas enzīmu aktivitātes normalizēšana;

     par insulīna ražošanu atbildīgo beta šūnu aktivitātes regulēšana;

     alfa šūnu aktivitātes regulēšana un glikagona sintēzes normalizēšana, kas palīdz normalizēt insulīna sekrēciju;

     delta šūnu aktivitātes normalizēšana, kas novērš audzēja procesus;

     asiņu un limfas attīrīšana;

     ķermeņa imūnsistēmas atjaunošana;

     gremošanas, sirds un asinsvadu, bronhopulmonārās, endokrīnās sistēmas traucējumu novēršana;

     akmeņu šķīdināšana, novēršot akmeņu veidošanos vielmaiņas traucējumu rezultātā;

     žultsvadu attīrīšana;

     sāpju simptomu novēršana;

     aknu tīrīšanas un fermentatīvo funkciju regulēšana;

     žultspūšļa funkciju un stāvokļa normalizēšana;

     asins reoloģisko īpašību regulēšana;

     holesterīna sintēzes regulēšana.

Natīvais komplekss nesatur ķīmiskas, ārstnieciskas, ģenētiski modificētas vielas un konservantus, to ieteicams lietot aizkuņģa dziedzera funkciju un stāvokļa traucējumiem, insulīna, augšanas hormona sintēzes traucējumiem, pārtikas un zāļu toksikozei, diabēta komplikācijām, kā palīglīdzekli. lai normalizētu cukura līmeni asinīs un brīdinājumus par pavadošām izmaiņām.

Vietējais zooglea un ārstniecības augu ekoekstraktu komplekss daudzpusīgi papildus iedarbojas uz ar to saistītajām izmaiņām organismā aizkuņģa dziedzera patoloģiskajos apstākļos un paaugstinātu cukura līmeni asinīs, veicina:

     uzlabojot audu šūnu jutību pret insulīnu 2. tipa hiperglikēmijas laikā;

     uzlabojot aizkuņģa dziedzera beta šūnu struktūru un atvieglojot 1. tipa hiperglikēmijas stāvokli un patoloģiskos simptomus, palielinot vitalitāti, samazinot poliūriju;

     autoimūno traucējumu un diabēta profilakse;

     acu funkciju un stāvokļa uzlabošana, acu dibena spiediena normalizēšana;

     lipīdu un holesterīna metabolisma traucējumu novēršana, svara pieaugums;

     kaulu un locītavu skrimšļu epifīžu destruktīvo procesu novēršana;

     psihoemocionālā stāvokļa uzlabošana, miega normalizēšana, depresijas, trauksmes novēršana;

     zāļu un toksisku vielu izraisītas hiperglikēmijas novēršana;

     infekciju izraisītas hiperglikēmijas profilakse;

     hiperglikēmijas novēršana endokrīno traucējumu rezultātā grūtniecības laikā;

     kapilāro un smadzeņu asinsrites traucējumu un nervu šķiedru bojājumu novēršana;

     aterosklerotisko izmaiņu novēršana smadzeņu, sirds traukos un išēmijas profilakse;

     novēršot disfunkciju un nieru stāvokli, samazinot nieru darbību un toksikozi.

Native komplekss ir drošs, neizraisa teratogēnu vai alergēnu iedarbību, tā lietošana ir iespējama bērnībā un grūtniecības laikā neatkarīgi no grūtniecības stadijas. Vietējā zooglea pastiprina ekoekstraktu bioaktīvo komponentu darbību un spēj ražot vitamīnu helātu kompleksus no augu bioķīmiskā sastāva viegli sagremojamas organiskās formas veidā.

Vietējā zooglea palīdz atjaunot ādas, matu, nagu estētiskās īpašības, novērš pastiprinātu ādas sēnīšu infekcijas Pityrosporum Ovale aktivitāti, palīdz novērst sausu un taukainu seboreju, blaugznas, novērš dermatozes un psoriāzes simptomu iespējamību. Kompleksa ikdienas ieteicamā deva nodrošina B1, B2, B6, B12, E vitamīnu, folijskābes piegādi bioloģiski pieejamā, pilnībā sagremojamā veidā organismam adekvātā ikdienas vajadzībā, kā arī minerālvielu - cinka, magnija, mangāna. , hroms, neaizvietojamās aminoskābes - glicīns, valīns, lizīns, neaizvietojamās aminoskābes - arginīns, alanīns, glutamīnskābe.

Sastāvdaļas: Altajas zooglea (Indijas jūras rīsi), dabīgais kukurūzas zīda koncentrāts, kukurūzas zīda eļļas micellas, dabīgā agrimonija garšaugu koncentrāts, agrimonijas zāles sulas micellas, dabīgā mežrozīšu augļu koncentrāts, dabīgā artišoka augļu un galvas koncentrāts, pelašķu garšaugu sulas micellas, galotņu micellas parastā biete, dabiskās galegas koncentrāts, vietējo melleņu augļu koncentrāts, melleņu sulas micellas, dabiskās čagas koncentrāts, vietējās pienenes saknes koncentrāts, vietējās kurkuma saknes koncentrāts, dabīgās kūpinātāju ogu koncentrāts, dabīgā redīsu koncentrāts, lapegles oleosveķi, vietējās bērzu mizas koncentrāts, dabīgā bērza mizas koncentrāts auzu sēklas, auzu sēklu piena sulas micellas.

Lietošanas norādījumi: enerģiski sakratīt, lietot 1 karoti (5 ml) iekšķīgi tukšā dūšā 30 minūtes pirms ēšanas 3 reizes dienā. Uzņemšanas kurss ir 30 dienas.

Bērniem no 3 līdz 6 gadiem ar gremošanas traucējumiem un glikozes līmeņa asinīs un vielmaiņas procesu traucējumiem: 1 karote (2,5 ml) tukšā dūšā 2 reizes dienā. Ārstēšanas kurss ir 10 dienas.

Bērniem no 6 līdz 12 gadiem: 1 karote (2,5 ml) tukšā dūšā 3 reizes dienā. Lietošanas kurss ir 10 dienas.


Uzturvērtība, g/100g:

tauki - 0

olbaltumvielas – 0,5

ogļhidrāti - 0,5

organiskās skābes – 1,0

Enerģētiskā vērtība uz 100 g: 8 kcal.

Produkts ir dabīgs, nesatur konservantus vai ķīmiskas vielas, ir pieļaujama sedimentācija un opalescence.

“Sashera-Med” ir Krievijas inovatīva unikālu produktu ražošana, kuras pamatā ir ļoti efektīvas dabīgas izejvielas: Altaja briežu ragi, bebru straume, akmens eļļa, mumiyo, ārstniecības augi.
Galvenais virziens ir dabīgas augu izcelsmes veselības produktu izstrāde.
Visi uzņēmuma produkti ir izgatavoti tikai no dabīgām sastāvdaļām, neizmantojot sintētiskas ķīmiskas vielas. Izejvielas produktu ražošanai un paši produkti tiek rūpīgi uzraudzīti attiecībā uz kvalitāti un drošību.

Ģeogrāfiskais novietojums – uz robežas ar Altaja kalniem – ļauj kā izejmateriālu bāzi izmantot Altaja kalnu floras un faunas bagātīgos dabas resursus. Katrs produkts ar Sashera-Med® logotipu kļūst par jaunu atklājumu veselīga uztura un kosmētikas jomā. Dabīgo izejvielu savākšanu manuāli veic speciālisti - ģeologi, biologi, kuri izejvielu ieguves vietā, izmantojot speciālu aprīkojumu, nosaka to autentiskumu, vienlaikus novēršot svešu piemaisījumu iekļūšanu.

4640012264937
1 Vienība