search

Smiltsērkšķu čiekuru ievārījums 100g

4,79 €

(47,90 € kg)

AR PVN

Unikāls bioloģiski pieejamu vitamīnu un minerālvielu formu komplekss tonusa, fiziskās un garīgās aktivitātes un seksuālās veiktspējas uzlabošanai.

Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvs: attīrīts ūdens, fruktoze, Sibīrijas egļu čiekurs, smiltsērkšķu augļi.

Lietošanas norādījumi: ieteicams lietot pa 1 tējkarotei smiltsērkšķu masas un 1 čiekuru 2 reizes dienā. Kurss – 20 dienas.

Uzturvērtība, g/100 g: olbaltumvielas – 10,0; tauki – 5,0; ogļhidrāti – 20,0; organiskās skābes – 15,0; diētiskās šķiedras – 8,0.

Enerģētiskā vērtība uz 100 g: 240,0 kcal/1004,6 kJ

“Sashera-Med” ir Krievijas inovatīva unikālu produktu ražošana, kuras pamatā ir ļoti efektīvas dabīgas izejvielas: Altaja briežu ragi, bebru straume, akmens eļļa, mumiyo, ārstniecības augi.
Galvenais virziens ir dabīgas augu izcelsmes veselības produktu izstrāde.
Visi uzņēmuma produkti ir izgatavoti tikai no dabīgām sastāvdaļām, neizmantojot sintētiskas ķīmiskas vielas. Izejvielas produktu ražošanai un paši produkti tiek rūpīgi uzraudzīti attiecībā uz kvalitāti un drošību.

Ģeogrāfiskais novietojums – uz robežas ar Altaja kalniem – ļauj kā izejmateriālu bāzi izmantot Altaja kalnu floras un faunas bagātīgos dabas resursus. Katrs produkts ar Sashera-Med® logotipu kļūst par jaunu atklājumu veselīga uztura un kosmētikas jomā. Dabīgo izejvielu savākšanu manuāli veic speciālisti - ģeologi, biologi, kuri izejvielu ieguves vietā, izmantojot speciālu aprīkojumu, nosaka to autentiskumu, vienlaikus novēršot svešu piemaisījumu iekļūšanu.

4650190796090