• Izpārdošana!
  • -35%
search

Kraukšķīgās kviešu klijas “LITO” ar kalciju un ābolu, 200g

2,90 €
1,89 € Ietaupiet 35%

(9,45 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā (4)

 

Piegādes nosacījumi

Kraukšķīgās kviešu klijas "LITO" ar kalciju un ābolu ir dabisks produkts veselīgam uzturam, kas satur graudaugu šķiedrvielas (šķiedrvielas).

Šķiedrvielas (diētiskās šķiedras) ir viens no svarīgākajiem cilvēka uztura elementiem. Diētiskās šķiedras palīdz pretoties kaitīgiem vides faktoriem, samazina organisma toksisko slodzi un tām piemīt virkne labvēlīgu īpašību:

- palīdz kontrolēt svaru, pateicoties to spējai absorbēt ūdeni un palielināt tilpumu, aizpildot kuņģa telpu, tādējādi samazinot apetīti un uzņemto kaloriju skaitu. Tie palēnina ogļhidrātu uzsūkšanos asinīs, samazinot nepieciešamību pēc insulīna un tieksmi pēc saldumiem;

— ir barojoša vide normālai zarnu mikroflorai;

- ir universāls bioloģisks sorbents - tie saista un izvada no organisma toksīnus, atkritumus un smagos metālus;

- uzbriest zarnās, mīkstinot tā saturu;

- ir viegla choleretic iedarbība;

- palēnināt cietes sadalīšanos un novērst strauju glikozes līmeņa paaugstināšanos asinīs;

- saista holesterīnu, samazinot tā līmeni.

Kalcijs, kas ir produkta sastāvdaļa, aktīvi piedalās kaulu audu veidošanā, zobu mineralizācijā un stabilas sirds darbības uzturēšanā.

Garšas uzlabošanai un bioloģiskās vērtības palielināšanai klijām tiek pievienoti kaltēti āboli, kas piegādā šķīstošās šķiedras un bioloģiski aktīvās vielas, ļaujot optimizēt uzturu arī tad, ja uzturā nav svaigu dārzeņu un augļu.

Āboli ir pektīna avots – šķīstošās šķiedras, viens no labākajiem dabiskajiem līdzekļiem zarnu un asinsvadu dziedināšanai. Āboli satur tādas svarīgas dabiskās skābes kā ābolskābe, vīnskābe un citronskābe, kas aptur puves un rūgšanas procesus zarnās, ļauj nejust meteorismu, vēdera uzpūšanos, veicina zarnu dabisku attīrīšanos un atjaunošanos.

Visi LITO kliju ražošanā izmantotie graudi tiek audzēti laukos Penzas reģionā profesionālu agronomu uzraudzībā, kas garantē augstu produkta kvalitāti un dabiskumu.

Lietošanas norādījumi:
— Klijas jālieto ēdienreizes laikā, uzdzerot pietiekamu daudzumu šķidruma (vismaz 1 glāzi). Klijas uzturā vēlams ieviest pakāpeniski, sākot ar 10-15 g (2-3 ēdamkarotes) un palielinot daudzumu līdz 50-60 g (12 ēdamkarotes) dienā 1,5-3 nedēļas.
- Pārlejiet klijas ar pienu, kefīru, jogurtu un iegūsiet veselīgas un mazkaloriju brokastis, pusdienas vai vakariņas.
— Klijas var pievienot zupai vai putrai, kā arī izmantot maizes vietā.

Lietošanas ilgums – 1 mēnesis.

Uzturvērtība 100 g/60 g: olbaltumvielas – 14 g/8,5 g, tauki – 3,4 g/2 g, ogļhidrāti – 40 g/24 g, kalcijs ne mazāk kā – 0,625 g/0,375 g, diētiskās šķiedras, ne mazāk – 25 g/15 g, enerģētiskā vērtība – 300 kcal/180 kcal (1240 kJ/740 kJ). XE=3.

SASTĀVDAĻAS
kviešu klijas - klijas palīdz attīrīt organismu no toksīniem un atkritumiem, normalizē zarnu darbību;
žāvēti āboli - Āboli ir viens no labākajiem dabiskajiem līdzekļiem zarnu un asinsvadu dziedināšanai;
kalcija karbonāts - kalcija karbonāts palīdz papildināt kalcija deficītu organismā;
Palīgvielas: sāls

Ieteikumi
Pieaugušie un bērni, kas vecāki par 14 gadiem: 60 g (12 ēdamkarotes) dienā ēšanas laikā kā uztura bagātinātājs - papildu šķiedrvielu un kalcija avots.

Patērējot 60 g dienā, cilvēka ikdienas vajadzību pēc šķiedrvielām apmierina vismaz par 50% (vismaz 15 g), kalcija - vismaz par 37,5% (vismaz 0,375 g).

patēriņš veicina

     samazināta ēstgriba un svara stabilizēšanās
     pareiza zarnu darbība
     vielmaiņas produktu un toksīnu izvadīšana

Kontrindikācijas
Bērni līdz 14 gadu vecumam, grūtniecība un zīdīšanas periods, individuāla produkta sastāvdaļu nepanesamība, akūtas un hroniskas kuņģa-zarnu trakta slimības ar caurejas sindromu, kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas peptiska čūla un citi erozīvi kuņģa-zarnu trakta bojājumi akūtā stadijā, adhezīvs vēdera dobuma slimība. Pirms lietošanas ieteicams konsultēties ar ārstu.

Uzņēmums Biokor (Krievija) ir specializējies veselīgas pārtikas produktu izstrādē un ražošanā vairāk nekā 30 gadus.

4603907003080
4 vienības: