search

Zāļu tējas dzēriens ar smiltsērkšķiem, 80 g Altea

5,90 €

(73,75 € kg)

AR PVN

Smiltsērkšķu tēja ir īsta vitamīnu krātuve. Ir vērts iegādāties ikdienas lietošanai. To var dzert gan pieaugušie, gan bērni.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Lielākajā daļā lielo pilsētu ekoloģija ir tālu no ideāla, tāpēc lielpilsētu iedzīvotājiem ieteicams regulāri dzert tēju ar smiltsērkšķiem, jo ​​tā labvēlīgās īpašības palīdz uzturēt un stiprināt imūnsistēmu kopumā. Smiltsērkšķu tējas priekšrocības ir patiesi lieliskas: tā var dot cilvēkam enerģijas lādiņu visai dienai, kas ir īpaši svarīgi, ņemot vērā augsto dzīves ritmu mūsdienu pasaulē.

  Sastāvdaļas: smiltsērkšķu augļi, smiltsērkšķu lapa, melisas garšaugs, mežrozīšu augļi.
  1-2 tējkarotes zāļu tējas aplej ar 1 glāzi verdoša ūdens, pārklāj ar vāku, atstāj 5-10 minūtes, izkāš.

Smiltsērkšķu tējas priekšrocības:

Apelsīnu oga ir slavena, pirmkārt, ar milzīgo C vitamīna saturu. Tajā ir desmit reizes vairāk askorbīnskābes nekā citronā. Tas uzlabo imunitāti, palīdz uzlabot koncentrēšanos, normalizē asinsspiedienu un palielina aminoskābju uzsūkšanos.

Smiltsērkšķi palīdz arī svara zaudēšanai. Zāļu tēja ar ogām palīdz uzlabot vielmaiņu, samazina cukura un holesterīna līmeni asinīs.

Smiltsērkšķu tēja palīdz attīrīt ādu, tikt galā ar iekaisumu un pinnēm. Tas notiek, uzlabojot vielmaiņu epidermā. Novārījums arī palīdz stiprināt imunitāti un atbrīvoties no biežām saaukstēšanās slimībām. Arī saaukstēšanās laikā ir lietderīgi dzert zāļu tēju ar smiltsērkšķiem, liels daudzums fitoncīdu sastāvā var saīsināt slimības ilgumu un samazināt simptomu izpausmes.

Dzēriens stiprina asinsvadus un uzlabo asinsriti, regulāra lietošana uzlabo sirds ritmu, regulē centrālās nervu sistēmas darbību, paaugstina ķermeņa tonusu. Ir manāmi vairāk enerģijas un jūtams spēka pieplūdums.

Uzņēmums Altea tika dibināts 2011. gadā Krievijā, Bijskas pilsētā, kas ir liels Altaja apgabala rūpnieciskais un zinātniski tehniskais centrs. Visas uzņēmuma produkcijas pamatā ir Altaja augu un ogu ekstrakti, no kuriem daudzi nav sastopami citos valsts reģionos. Mūsdienu augsto tehnoloģiju procesu izmantošana ļauj mums saglabāt visas dabisko komponentu ārstnieciskās īpašības un nodot to īpašības patērētājam. Uzņēmums Althea darbojas saskaņā ar ISO starptautisko kvalitātes standartu.

4607082857483
1 Vienība