search

Lavanda Pilādzis berama tēja 60g Dworzysk Rozgrzej się

7,59 €

(126,50 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Dworzysk Rozgrzej Się ir sildošs augu maisījums. Uzlējums palīdz pārdzīvot aukstās dienas. Pīlādžu augļi un kazenes lapas satur daudz C vitamīna un minerālsāļu. Lavandu izmanto, lai atbalstītu organismu vispārēju vājuma un izsīkuma stāvokļu laikā. Krustnagliņai un kanēlim piemīt pretiekaisuma un sildošas īpašības. Saskaņā ar tautas medicīnu, šajā maisījumā iekļautie augi regulē gremošanas sistēmu, stimulē gremošanu, tiek lietoti ar samazinātu apetīti. Tā ir laba tēja, ko dzert, kad jūtam pirmos saaukstēšanās simptomus.

Sastāvs: pīlādžu augļi, lavandas zieds 20%, kazenes lapa, kanēļa miza, krustnagliņu zieds, zīdkoka lapa, melleņu lapa.


Receptes:

Karstā dzēriena uzlējums: Pievienojiet plakanu tējkaroti garšaugu, pārlejiet verdošu ūdeni (apmēram 250 ml) un ļaujiet brūvēt, uzliek vāku, 10 minūtes. Tas arī labi garšo, pievienojot ingveru un medu. Mēs iesakām maisījumu pagatavot tieši krūzē, bez gatavošanas ierīces. Pīlādzis, kanēlis un krustnagliņas ilgstoši piešķir savus aromātus, un, ja dzeršanas laikā tiek atstāti krūzē, tie uzlabo uzlējuma garšu.

Dworzysk ir ciems Polijā, Podlases mežā. Šeit dzīvo un audzē lavandu Ula un Gžegož. Viss sākās ar 200 lavandas stādiem, kas iestādīti 2010. gadā - šodien laukā ir 1000 krūmu. Balstoties uz pieredzi, Ula un Gžegorcs veido augu maisījumus un kosmētiku ar lavandu.

5901122626299
1 Vienība