search

Dworzysk lavanda-mežrozīte berama tēja 40g Na Zdrowie

6,59 €

(164,75 € kg)

AR PVN

Dworzysk Lawenda ir vienkārši kaltēti lavandas ziedi. To var izmantot, lai pagatavotu karstu vai aukstu dzērienu vai vannu.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Dworzysk Na Zdrowie ir augu izcelsmes uzlējums, kas pildīts ar veselīgām sastāvdaļām. Lavanda un baziliks mazina noguruma simptomus. Mežrozīšu augļi ir bagāti ar C vitamīnu un tiem piemīt stiprinoša iedarbība. Mežrozīšu ziedlapiņām piemīt atjaunojošas īpašības. Piparmētra padarīs jūs mierīgu. Kā liecina tautas medicīna, lavandai, bazilikam, mežrozīšu augļiem, mežrozīšu ziedlapiņām un piparmētrai ir nomierinoša iedarbība uz nervu un gremošanas sistēmu. Tie atbalsta asinsriti un imunitāti. Tas ir labs alus, ko var dzert dienas laikā.

Sastāvs: mežrozīšu augļi, 27% lavandas zieds, bazilika lapa, mežrozīšu ziedlapiņas, piparmētras lapa.


Receptes:

Karstā dzēriena uzlējums: Pievienojiet plakanu tējkaroti garšaugu, pārlejiet verdošu ūdeni (apmēram 250 ml) un ļaujiet brūvēt, uzliek vāku, 5 minūtes. Labi garšo arī, pievienojot medu.

Aukstā dzēriena uzlējums: Verdošam ūdenim (apm. 300 ml) pievieno 2 ēdamkarotes garšaugu un 15 minūtes ļauj brūvēt, uzliek vāku. Kad uzlējums atdzisis, nokāš ziedus, pievieno ēdamkaroti citrona sulas un puskaroti medus. Piepildiet līdz vienam litram aukstu ūdeni. Uzlējums vislabāk garšo, kad tas ir atdzesēts, varam pievienot ledus gabaliņus.

Vannas novārījums: 8 ēdamkarotes garšaugu pievieno aukstam ūdenim (apmēram 1000 ml), atstāj uz stundu, tad uzvāra. Sasprindzināto uzlējumu ielej vannā. Vannā ejam 10-20 minūtes 35-38°C temperatūrā. Visbeidzot, lēnām noskalojiet ķermeni ar aukstu dušu. Ja jūtat reiboni, nekavējoties pārtrauciet vannošanos. Siltas vannas nav ieteicamas sirds un asinsrites traucējumu, zema asinsspiediena, varikozu vēnu un vēnu slimību gadījumā.

Dworzysk ir ciems Polijā, Podlases mežā. Šeit dzīvo un audzē lavandu Ula un Gžegož. Viss sākās ar 200 lavandas stādiem, kas iestādīti 2010. gadā - šodien laukā ir 1000 krūmu. Balstoties uz pieredzi, Ula un Gžegorcs veido augu maisījumus un kosmētiku ar lavandu.

5901122626138
2 vienības: