search

MCCOY Tea Compliment piramīdas tējas sortiments 4x3x2g

7,00 €

(291,67 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā (6)

 

Piegādes nosacījumi

"First Blush" tēja

Ar uzmundrinošu pilnziedoša dārza aromātu šī tase ir paredzēta, lai jūs ievestu pavasarī. Tās saldskābās augļu notis iepriecina jūsu aukslēju sarežģītā tējas un floras saplūšanā, radot uzmundrinošu sajūtu. Pievienotas vaniļas un rožu notis maigi ieskauj pēcgaršu, atjaunojot perfektu tējas baudīšanas laiku.

**Vislabāk pagatavot 80° temperatūrā 2–3 minūtes, līdz iegūst vieglu rozā sārtumu.

Citrusaugļi

Izsmalcināts dabīgi detoksikējošu garšvielu, piemēram, ingvera, citronzāles un citrona mizas, maisījums tiek apvienots ar autentisku Ceilonas zaļo tēju, lai radītu unikālu garšu kombināciju. Kad tas ir ievadīts, citrusaugļu un dabīgā ingvera smarža rada ārstniecisku aromātu, ko tikai pastiprina ideāls garšas citrona un viegli pagatavotas tējas līdzsvars jau pirmajā malkā. Izbaudiet atsvaidzinošu sajūtu ar tēju, kas ir viegla uz mēles un nomierina rīkli.

** Vislabāk pagatavot 80° temperatūrā 2–3 minūtes, līdz kļūst olīvzelts.

Marokas piparmētra

Pēc infūzijas jūs pārņem svaigu ziedu aromāts. Tā dzēriens, kas pārplīst ar pamanāmām piparmētru notīm, kas pakāpeniski dod vietu rožu vidējai aukslējai. Biezā melnās tējas bāze caurgriežas, nodrošinot smalku un labi noapaļotu garšu. Piparmētru, rožu un eksotisko garšvielu sajaukums šajā maisījumā imitē elpas atsvaidzinātāju tasītē, kas sniegs jums enerģiju, lai panāktu dienu.

**Vislabāk pagatavot 80° temperatūrā 2-3 minūtes līdz bronzai

Ražots Šrilankā

Sastāvdaļas: Marokas piparmētra - melnā tēja, mežrozītes, kanēlis, piparmētra, apelsīna miziņa.
Citronu citrusaugļi - zaļā tēja, citronzāle, citrona miziņa, piparmētra, ingvers.
First Blush - zaļā tēja, ābols, hibisks, mežrozītes, lakrica, jasmīns, persiks, avenes.

MC2788
6 vienības: