search

Tējas dzēriens №17 Vīriešu zāles, 30 maisiņi

3,20 €

(53,33 € kg)

AR PVN
Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļas: zaļā tēja, asinszāle (zāle), dadzis (sakne), salvija (zāle), dilles (sēklas), ugunspuķe (zāle), klijas (kvieši).

 

Īpašības:

     Asinszāle: Atvieglo asinsvadu spazmas, ir kapilārus stiprinoša iedarbība, uzlabo venozo cirkulāciju un asins piegādi dažiem iekšējiem orgāniem, pastiprina diurēzi. Asinszāles sastāvā esošā rūgtviela stimulē kuņģa sekrēciju un uzlabo apetīti.
     Diždadzis: Piemīt diurētiska, pretdrudža, pretiekaisuma un baktericīda iedarbība, stimulē vielmaiņu, palielina glikogēna saturu aknās. Tam ir holerētiska iedarbība, kas uzlabo aknu antitoksisko funkciju, un to lieto prostatas dziedzera slimībām.
     Salvija: ir dezinficējoša, pretiekaisuma, savelkoša, hemostatiska, mīkstinoša un sviedru daudzumu ierobežojoša iedarbība. Efektīvi lieto prostatīta ārstēšanai un vīriešu veselības uzturēšanai. To lieto pat progresējošām prostatīta un prostatas adenomas formām.
     Dilles: piemīt spazmolītiskas, vazodilatējošas, hipotensīvas, diurētiskas, pretiekaisuma, kardiotoniskas, nomierinošas, bronhodilatējošas, atkrēpošanas, holēriskas, karminatīvas, caurejas, reparatīvas īpašības. Pateicoties augstajām baktericīdajām īpašībām, dilles nomāc pūšanas procesus un palīdz organismam atbrīvoties no toksīniem, ir efektīvas prostatīta, adenomas un citu vīriešu slimību gadījumā.
    Ugunspuķe: Lieto dzimumorgānu apvidus iekaisuma slimībām vīriešiem. Runājot par vīriešu slimību (prostatīta un prostatas adenomas) profilaktisko un terapeitisko spēju, tai nav konkurentu.

 

Kontrindikācijas: individuāla sastāvdaļu nepanesamība.
 

Pagatavošanas veids: 1 filtra maisiņu aplej ar vienu glāzi (200 ml) verdoša ūdens un atstāj uz 15 minūtēm, tējas dzēriena ieteicams lietot 1 glāzi 3 reizes dienā ēšanas laikā.
 

Iepakojums: filtra maisiņi 2 gr. x30 gab., Kartona kaste.

 

Ražotājs: Fitokod OOO, 440061, Penza, ul. Karakozovs, 44. Krievija

4612728751124