search

Monastirskij Zāļu kolekcija tēja №1 Aizkuņģa dziedzera 100g Klostera tēja

6,99 €

(69,90 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā (4)

 

Piegādes nosacījumi

Atjauno aizkuņģa dziedzera darbību, piemīt spazmolītiska un pretmikrobu iedarbība, normalizē cukura līmeni.

Kā lietot: 1 ēdamkarote uz glāzi verdoša ūdens. uzstāj 15-20 minūtes un dzer kā tēju. Pievienojiet medu vai cukuru pēc garšas.

Sastāvs: immortelle, rožu gurni, roze, asinszāle, pelašķi, kadiķogas, piparmētra, timiāns, stēvija, kumelīte, kliņģerīte, kazenes.

Kontrindikācijas: alerģija pret kādu no sastāvdaļām.

Nav zāles
Svarīgs! Monastic tēja nav panaceja pret visām slimībām, par to raksta negodīgi pārdevēji. Pieredzējuši ārstniecības augu speciālisti ir īpaši izstrādājuši ārstniecības augu kolekciju līniju, kas paredzēta stingri noteiktu slimību apkarošanai. Monastic tēja tiek gatavota tikai no augstas kvalitātes augiem, kas aug galvenokārt Krimas pussalā. Katrs klostera tējas sastāvs ir unikāls un izvēlēts noteiktu slimību profilaksei un kontrolei.

Slimību ārstēšanai ieteicams lietot klostera tēju kursos pa 2-3 devām dienā vismaz divas nedēļas. Jebkura tēja jāsāk dzert ar nelielām 1/3 glāzes devām, pakāpeniski palielinot līdz 1-2 glāzēm dienā. Dzeriet tēju tukšā dūšā vai 15-20 minūtes pirms ēšanas. Vakarā tēju ar medu ieteicams dzert bez ēšanas vai vismaz stundu pēc vakariņām. Tā kā klostera tējai nav kontrindikāciju (izņemot individuālu sastāvdaļu nepanesamību), to var lietot arī kā parasto tēju, tējas lapas atšķaidot ar ūdeni, pievienojot cukuru, pienu u.tml., tomēr tās ārstnieciskais efekts samazinās. Jebkurā gadījumā mēs iesakām dzert klostera tēju 3-4 nedēļu kursā un atkārtot kursu pēc sešiem mēnešiem.

Mēs vēlam jums labu veselību!

4627088834301
4 vienības: