search

Long Man tēja - Energy Brew - beramā tēja - 40g

6,34 €

(158,50 € kg)

AR PVN

Barojošs un stimulējošs tējas un garšaugu sastāvs: melnā un zaļā tēja, žeņšeņs un ginko-biloba. Tas viss sabalansēts ar maigu jasmīnu, rozi, citronzāli un hibisku.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļas: melnā tēja, zaļā tēja, citronzāle, ginko-biloba, žeņšeņs, hibisks, rožu ziedlapiņas, jasmīna zieds, dabīgs aromāts.

Piesardzības pasākumi: satur žeņšeņu un ginko-bilobu. Cilvēkiem ar sirds un asinsvadu slimībām pirms lietošanas jākonsultējas ar savu ārstu.

Long Man Tea ir augstas kvalitātes tēju un garšaugu sērija, kas radīta Krakovā. Visas tējas rūpīgi atlasa neliela tējas entuziastu komanda, kurai patīk tās atklāt un pēc tam dalīties ar citiem.

  Mēs esam mazs un neatkarīgs tējas uzņēmums, kas dibināts ar ideju piegādāt augstākās kvalitātes tējas par pieņemamu cenu. Long Man Tea iegūst to sastāvdaļas tieši un ražo visus mūsu tējas maisījumus, augļu tējas un zāļu tējas. Viņi rūpējas par veselību un izmanto tikai augstākās kvalitātes produktus un 100% dabīgus aromātus (aromātus, kuru pamatā ir dabīgas augļu eļļas), kur tiek izmantoti aromāti... Zīmolu iedvesmojis dizains, kas ir iegriezts zemē Vilmingtonā, Saseksā un ir pazīstams kā "Vilmingtonas garais vīrs".

1 Vienība