search

Basilur baltā tēja ASSORTED 40 paciņas

9,95 €

(165,83 € kg)

AR PVN

Ceilonas baltā tēja ar dabiskiem aromātiem: meža augļu/mango un apelsīnu/
persiku un rožu/zemeņu un vaniļas

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Basilur piedāvā šo krāšņi grezno baltās tējas kolekciju, kas meistarīgi sajaukta ar gardām dabīgām augļu garšām. Katra tēja atspoguļo baltās tējas kā galvenās sastāvdaļas unikālās īpašības un gludumu.

Ideāli piemērots dāvanu pasniegšanai un ikdienas tējas tases paaugstināšanai.

Basilur dāvanu komplekts, kas sastāv no 4 baltās Ceilonas tējas garšām ar dabīgām piedevām:


Forest Fruit - gards ekskluzīvas baltās Ceilonas tējas savienojums ar meža augļu - zemeņu, aveņu un kazenes dabisko aromātu. Šī sastāvdaļu izvēle garšo un smaržo kā ogām pilns mežs!

Mango Orange - apburošs baltās Ceilonas tējas sastāvs ar dabisku mango un apelsīna aromātu. Šī izsmalcinātā kombinācija aizvedīs jūs uz vasarīgi smaržojošiem, mūžzaļajiem augļu kokiem.

Peach Rose - baltās Ceilonas tējas kombinācija ar dabisku persiku un rožu aromātu.
Malks šīs smalkās uzlējuma liks jums justies kā rožu dārzā.

Strawberry Vanilla - atsvaidzinošs baltās Ceilonas tējas maisījums ar dabīgu vaniļas un zemeņu aromātu. Smalks, augļu aromāts ar krēmīgu akcentu būs jūsu iecienītākais dzēriens!

Izvēlies Basilur garšu sajaukumu skaistā kastītē un uzdāvini saviem mīļajiem!

 

     Izvēloties pasaulē atzīto Basilur zīmolu, varat būt drošs, ka sniedzaties pēc īstas Ceilonas tējas, kuras autentiskumu apliecina Ceylon Tea Symbol Of Quality sertifikāts.
     Basilur tēja tiek ražota, neizmantojot nekādas vielas, kas noārda ozona slāni, par ko liecina Ozone Friendly Pure Ceylon Tea sertifikāts.
     100% dabīgas sastāvdaļas un garšas.
     Lieliska ideja greznai dāvanai mīļotajam.
     Paciņas ir iepakotas atsevišķi dekoratīvās aploksnēs, tādējādi tēja paliek svaiga un garšas pilna katrā uzlējuma tasītē.
     Tējas maisiņi ir pilnībā bioloģiski noārdāmi – tie nesatur skavas, un papīrs, no kura tie izgatavoti, ir marķēts ar OK Compost INDUSTRIAL sertifikātu.

Detalizēta informācija:

Neto svars: 60 g

Paciņu skaits: 40 gab.

Paciņas aploksnēs: JĀ

Bioloģiski noārdāmi bezskavām maisi: JĀ

Sastāvs: Meža auglis: baltā Ceilonas tēja (96%) ar dabīgu meža augļu garšu (4%). Mango Apelsīns: baltā Ceilonas tēja (95%) ar dabīgo mango garšu (3%) un apelsīnu (2%) Persiku roze: baltā Ceilonas tēja (95%) ar dabīgo persiku garšu (2,5%) un roze (2%), zemeņu vaniļa: baltā Ceilonas tēja (95%) ar dabīgu zemeņu garšu (3,5%) un vaniļu.

Izcelsmes valsts: Šrilanka (Ceilona).

Iepakojums: dekoratīvā kastīte, iekšpusē tējas maisiņi aploksnēs.

Iepakojuma izmēri: 17 x 5 x 18 cm

4792252944954
2 vienības: