search

Linsēklu putra ar kanēli un ābolu 400g Drevo Žizņi

5,90 €

(14,75 € kg)

AR PVN

Linsēklu biezputra ar ābolu un kanēli – palīdzēs uzturēt ādu ideālā stāvoklī. Dzīvības koks – dzīva augu barība!

Daudzums
Nav noliktavā (0)

 

Piegādes nosacījumi

Linsēklu biezputra ar ābolu un kanēli ir skaistuma putra, tā palīdzēs uzturēt ādu ideālā stāvoklī, izvadot no organisma visu nevajadzīgo. Ābolu un kanēļa kombinācija ļoti labi papildinās medu. Putras sastāvā ir linu sēklas, zaļie griķi, ābols, kanēlis.Ābolu un kanēļa kombināciju tradicionāli izmanto, lai zaudētu svaru un uzturētu ķermeni labā formā. Un zaļie griķi satur lielu daudzumu antioksidantu, kas palielina imunitāti un palēnina novecošanās procesu.

Par linsēklu putru

Linsēklu graudaugi ir izgatavoti no samaltām linsēklām, pateicoties kurām tās garšo labāk un satur daudz vairāk organismam ļoti nepieciešamās polinepiesātinātās taukskābes Omega-3 un Omega-6 nekā graudaugi, kas gatavoti no linsēklām.

Linsēklu biezputra ir lielisks ēdiens, kas ir būtisks jebkura cilvēka veselīgam uzturam. Tas satur:

  • aminoskābes Omega-3 un Omega-6 ir nepieciešamas imunitātes uzturēšanai, sirds un asinsvadu darbības uzlabošanai un endokrīnās sistēmas normalizēšanai. Tie novērš holesterīna plāksnīšu veidošanos, kā arī veicina ātru piesātināto tauku sadedzināšanu, kas atrodami dzīvnieku izcelsmes pārtikā;
  • vitamīni un minerālvielas. Linu sēklu labvēlīgās īpašības ir saistītas ar B, C un A vitamīnu, kālija, hroma, silīcija, bora, selēna, dzelzs, cinka, vara, nātrija, mangāna, kalcija un fosfora saturu. Starp citu, kālija saturs tajos 7 reizes pārsniedz banānos esošo daudzumu;
  • pārtikas šķiedra. Sēklu čaumalas uzlabo gremošanu, stimulē zarnu kustīgumu, tām piemīt aptveroša īpašība, kā arī samazina lipodinamisko nogulšņu veidošanās ātrumu. Putra ir arī lielisks līdzeklis pret aizcietējumiem;
  • augu hormoni. Lingnaniem piemīt spēcīga antioksidanta un pretalerģiska iedarbība. Putras var lietot cilvēki, kuriem ir nosliece uz alerģijām; augsts olbaltumvielu saturs. Linsēklu putra svara zaudēšanai ir neaizvietojama. Ātri remdē izsalkumu un rada sāta sajūtu uz ilgu laiku.

Sastāvdaļas: malti lini, malti zaļie griķi, ābols, kanēlis.

Uzturvērtība uz 100 g sausā produkta: olbaltumvielas 13,5 g, tauki 26,2 g (veselīgie tauki Omega-3 un Omega-6, kas organismā nenogulsnējas), ogļhidrāti 42 g. Enerģētiskā vērtība uz 100 g produkta: 1813/433 kJ / kcal. Uzglabāšanas laiks ir 10 mēneši.

Gatavošanas metode: 3 ēd.k. karotes putras aplej ar pusglāzi silta ūdens (50°C) vai kefīru. Rūpīgi samaisiet, pārklājiet un ļaujiet brūvēt 3-5 minūtes. Labu apetīti!

4603726179041