search

Tulas prjaņiks ar iebiezinātu pienu, Yasnaya Polyana, 140 g

1,50 €

(10,71 € kg)

AR PVN

Īstās Tulas prjaņiks no Yasnaya Polyana rūpnīcas ir Tulas reģiona specialitāte. Slavenās prjaņiks, pārklātas ar smalku cukura glazūru.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Tradicionālās "Tula prjaņiks" ar augļu pildījumu no ābolu mērces. Prjaņika sastāvs ir balstīts uz dabīgām sastāvdaļām: ābolu mērci, medu, olām. Slavenā Tulas dāvana. Ideāla prjaņika mīklas un karameļu-krēmveida pildījuma kombinācija. Smaržīga drupača, kas pildīta ar unikālu krievu saldumu - vārītu kondensēto pienu.

Olbaltumvielas, g 5.9 Tauki, 6.3 Ogļhidrāti, g 71,6 Enerģētiskā vērtība, kcal. 363

Garšīgs prjaņiks ar augļu pildījumu uz āboliem, pagatavots pēc tradicionālas receptes. Tas ir blīvs, mēreni salds un vienlaikus ļoti aromātisks! Pirmie pieminējumi par Tulas prjaņiku datējami ar 17. gadsimta beigām: arī tad Tulā tika gatavoti smaržīgi glazēti prjaņiki, kas ilgu laiku saglabājās svaigi un garšīgi. Mūsdienu prjaņiki ar pildījumiem tiek gatavoti kopš pagājušā gadsimta vidus un tiek uzskatīti par Tulas vizītkarti!

Sastāvdaļas: augstākās kvalitātes kviešu milti, cukurs, pildījums (pilnpiens, vājpiens, cukurs, vājpiena pulveris, sviests, piena tauku aizstājējs (rafinētas dezodorētas augu eļļas)), olu melangs, margarīns (rafinētas augu eļļas, ūdens, sāls, emulgatori E471 , sojas lecitīns, konservants E202, skābuma regulētājs - citronskābe, aromatizētājs, karotīna krāsviela) vai margarīns (rafinētas augu eļļas, ūdens, emulgatori E471, E475, sojas lecitīns, sāls, konservants E200, skābuma regulētājs - citronskābe, aromatizētājs, karotīns krāsviela), dzeramais ūdens, dabīgais medus, raudzētāji: E503, nātrija bikarbonāts, aromatizētājs, citronskābe skābuma regulētājs. Iespējama neliela daudzuma riekstu, sēra dioksīda konservanta klātbūtne. Kontrindicēts individuālas olbaltumvielu un/vai olu baltuma nepanesības gadījumā.

Uzturvērtība uz 100 g produkta: olbaltumvielas 7,0 g, tauki 8,0 g, ogļhidrāti 69 g. Enerģētiskā vērtība: 380 kcal.

OJSC Tula konditorejas fabrika Yasnaya Polyana.

4601713001719
1 Vienība

Datu lapa

Izcelsmes valsts
Krievija