search

Teavit Dabīgā ogu tēja "Kazenes" (iepakojumā 50g)

3,50 €

(70,00 € kg)

AR PVN
Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (2)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļas: kazenes, zaļie āboli, jāņogu lapas, hibisks (Sudānas roze), melnā aronija

Kazenes ir dabisks aspirīna aizstājējs, ko izmanto, lai ātri pazeminātu temperatūru un likvidētu iekaisuma procesus organismā. Tie uzlabo vielmaiņas procesus organismā, iznīcina patogēnus.

Zaļš ābols. Zaļie āboli satur hlorofilu. Šī viela ir spēcīgs imunitātes stimulators, būtiski ietekmē eritrocītu veidošanos cilvēka asinīs.

Jāņogu lapas ieteicams lietot vitamīnu trūkuma un novājinātas imunitātes gadījumā, atjaunot spēku pēc slimībām, pārmērīga darba, tām ir dezinfekcijas un pretiekaisuma iedarbība.

Hibisks (Sudānas roze). Flavonoīdi, kvercitīns, kas atrodas hibiskā, uzlabo antociānu darbību, palīdz attīrīt ķermeni.

Melnā aronija attīra no toksīniem, toksīniem, smagajiem metāliem, tai ir savelkoša iedarbība, attīra asinsvadus no holesterīna, pazemina asinsspiedienu, uzlabo vairogdziedzera un endokrīnās sistēmas darbību un aknu darbību kopumā. Tautas medicīnā "Kazenes" tēja ir ieteicama pacientiem ar cukura diabētu, paaugstina imunitāti, tai ir savelkoša un pretiekaisuma iedarbība. Var izmantot kā noderīgu tējas piedevu.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā vietā, prom no spēcīgi smaržojošiem produktiem.

Kontrindikācijas: individuāla neiecietība pret produkta sastāvdaļām.

Pagatavošanas metode: Uzsildiet tējkannu. Pievienojiet tēju ar ātrumu viena tējkarote uz vienu tasi, ielejiet verdošu ūdeni un ļaujiet tai brūvēt 5-8 minūtes.

Dabisko un zāļu tēju, bezglutēna, bez cukura produktu ražošana-OOO PF TIAVIT Sanktpēterburga Sanktpēterburgas st. Bestuževska, 10

4627088830389
2 vienības: