search

Teavit Augļu un ogu tēja "Belovežas miegs" (iepakojums 50 g)

3,50 €

(70,00 € kg)

AR PVN

Ja jūsu bērns ir viegli uzbudināms, un jūs moka bezmiegs, tad "Belovežskas miegs" jums palīdzēs!

Daudzums
Noliktavā (4)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļas: vilkābele, piparmētru lapa, oregano, aronija

Ja jūsu bērns ir viegli uzbudināms, un jūs moka bezmiegs, tad "Belovežskas sapnis" jums palīdzēs! Šī tēja ir bagāta ar vitamīniem, tai ir vispārējs nomierinošs efekts un pazemina asinsspiedienu. Tā patīkamais maigais aromāts un spilgti bagātīgā krāsa izraisa apetīti. Tautas medicīnā ieteicams dzert no bezmiega, elpas trūkuma, paātrinātas sirdsdarbības, galvassāpēm. Tēja ir laba pieaugušajiem un bērniem. Var izmantot kā noderīgu tējas piedevu Vilkābele tiek izmantota sirds, asinsvadu slimību profilaksei un ārstēšanai, spiediena un gremošanas normalizēšanai, noguruma, bezmiega, nervu stresa seku pārvarēšanai. Piparmētru lapa - relaksējošas un pretiekaisuma īpašības, ko izmanto, lai uzlabotu gremošanu, nervu darbības traucējumus, saaukstēšanos, migrēnu un nogurumu. Oregano ir labs antibakteriāls līdzeklis, kas lieliski nomierina nervu sistēmu, normalizē kuņģa -zarnu trakta darbību. Turklāt tam ir labs diurētisks un pretiekaisuma un choleretic efekts. Melnā aronija attīra no toksīniem, toksīniem, smagajiem metāliem, tai ir savelkoša iedarbība, attīra asinsvadus no holesterīna, pazemina asinsspiedienu, uzlabo vairogdziedzera un endokrīnās sistēmas darbību un aknu darbību kopumā.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā vietā, prom no spēcīgi smaržojošiem produktiem.

Kontrindikācijas: individuāla neiecietība pret produkta sastāvdaļām.

Pagatavošanas metode: Uzsildiet tējkannu. Pievienojiet tēju ar ātrumu viena tējkarote uz vienu tasi, ielejiet verdošu ūdeni un ļaujiet tai brūvēt 5-8 minūtes.

Dabisko un zāļu tēju, bezglutēna, bez cukura produktu ražošana-OOO PF TIAVIT Sanktpēterburga Sanktpēterburgas st. Bestuževska, 10

4627088830341
4 vienības: