Anīss 20g
(124,50 € kg)
Anīss ir jumta ģimenes Vidusjūras augs, kas pazīstams vismaz trīsarpus tūkstošus gadu. Senās Ēģiptes, Grieķijas un īpaši Senās Romas kulinārijas eksperti prata izmantot anīsu kā garšvielu. Kopā ar viņu gatavoja vistas, cūkgaļu, dārzeņus un mazas anīsa kūkas. No romiešiem anīss nonāca Rietumeiropā.
Piegādes nosacījumi
Mūsdienās anīsu audzē daudzās valstīs Eiropas dienvidos, Krievijas dienvidos, Tuvajos Austrumos, Ķīnā, Ziemeļāfrikā, Čīlē, Meksikā un Amerikas Savienotajās Valstīs.
Ēdiena gatavošanā viņi izmanto izbalējušus lietussargus (marinādēs un marinādēs), jaunās lapas (salātos), kā arī sēklas. Tos pievieno konditorejas izstrādājumiem, maizes izstrādājumiem un dzērieniem. Visslavenākā sēklu izmantošana ir konfektēs.
Anīsa sēklas vislabāk var iegādāties veselas un turēt cieši noslēgtos traukos bez tiešiem saules stariem.
Ražotājs: ООО «Проммикс» Krievija