CBSe Hierbas Serranas - yerba mate 500g
search
  • CBSe Hierbas Serranas - yerba mate 500g

CBSe Hierbas Serranas - yerba mate ar piparmētru 500g

6,59 €

(13,18 € kg)

AR PVN

CBSe Hierbas Serranas ir Argentīnas yerba mate, kuram pievienotas trīs piparmētru šķirnes. Lieliski garšo pasniegts silts vai auksts.

Daudzums
Noliktavā pēdējās preces (1)

 

Piegādes nosacījumi

Sastāvdaļas: yerba mate (60%), pennyroyal mētra (36,9%), piparmētra (2,3%), mētra (0,5%), kalnu augu dabīgais aromāts.


Ražots Argentīnā. ISO 9001-2000 (kvalitāte) sertifikāts

https://www.cbse.com.ar

Ilex Paraguariensis Saint Hilaire suga, kas mums pazīstama kā “yerba Mate”, ir dzimtā subtropu apgabalos, piemēram, Argentīnā, Brazīlijā, Paragvajā un Urugvajā. Kokam, kam ir līdzīgas īpašības kā laurlapu kokam, ir gaiši pelēks stumbrs ar diametru līdz 50 cm un vidējo augstumu no 5 līdz 6 m. Tā lapas tik tikko sasniedz 10 cm garu, un tām ir nevienmērīgas malas. Tas pieder pie aquifoliaceae botāniskās ģimenes. Sākotnēji yerba mate izmantoja guarani indiāņi, kuri dzīvoja Argentīnas Mezopotāmijā un ziemeļaustrumu apgabalos, Paragvajā un kaimiņu reģionos Urugvajā un Brazīlijā. Tās kā dzēriena patēriņš ir tik ļoti paplašināts, ka miljoniem cilvēku tas ir kļuvis par tradicionālu dzērienu neatkarīgi no sociāli ekonomiskajiem un ģeogrāfiskajiem šķēršļiem.

Yerba mate īpašības:

Vitamīni

Bagāts ar A, B1, B2, B3, B5, C un E vitamīniem


Vairāk vitamīnu

Saskaņā ar pētījumu, ko veikuši Instituto Pasteur un Parīzes Zinātniskās biedrības pētnieki, yerba mate satur praktiski visus vitamīnus, kas cilvēkam varētu būt nepieciešami


Antioksidants
Tas ir spēcīgs antioksidants

Fosfors

Tas satur fosforu, kalciju, dzelzi, kāliju un magniju.

Enerģija

B vitamīns veicina enerģijas, ko iegūst no pārtikas, labāku izmantošanu


Sirds

Samazina sirds slimību risku


Atjauno

Tas aptur šūnu novecošanos



Organisma aizsardzība

Palielina organisma dabiskās aizsargspējas.

Pavatavošana:
1. Piepildiet ¾ no trauka ar yerba.
2. Apgriezt mate trauku otrādi, turot ar plaukstu lai neizbert, un sakratiet to.
3. Trauka visvairāk tukšajā daļā ielejiet remdenu ūdeni (40 ° C).
4. Novietojiet bumbilja karoti. Nosedziet bumbilja karotes galu ar pirkstu un iegremdejiet to mate; pievienojiet karstu ūdeni (80 ° C).

Video pamācība:

https://youtu.be/BcwlWIgFBJw

M0705
1 Vienība

Jums arī varētu patikt